Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Opera Naţională Bucureşti: ”Toate manifestările şi scandările nu au nimic în comun cu instituţia noastră de artă lirică”

[starttext]



Opera Naţională Bucureşti: ”Toate manifestările şi scandările nu au nimic în comun cu instituţia noastră de artă lirică”




Opera Naţională Bucureşti a transmis News.ro că manifestările şi scandările suporterilor dinamovişti de la evenimentul de marţi seară găzduit de sala ONB nu au nimic în comun cu instituţia de artă lirică.





Fără a oferi detalii privind închirierea sălii Operei pentru lansarea proiectului „Doar Dinamo Bucureşti” ori dacă pe viitor vor mai fi găzduite aici astfel de evenimente, instituţia a transmis că acesta a avut un caracter privat şi s-a distanţat de scandările triviale ale celor prezenţi.

„Evenimentul desfăşurat ieri, 29 mai, în sala Operei Naţionale Bucureşti a fost un unul cu caracter privat, în cadrul căruia ONB doar a închiriat sala. Toate manifestările şi/ sau scandările nu au nimic în comun cu instituţia noastră de artă lirică. Nu au existat incidente care să aducă pagube materiale”, este răspunsul primit de News.ro.


Lansarea proiectului iniţiat de grupul de suporteri dinamovişti Peluza Cătălin Hîldan a început cu un concert de muzică clasică, apoi scandările şi cântecele suporterilor „alb-roşii", inclusiv unele triviale la adresa eternilor rivali de la Steaua, au răsunat în sala operei.

La eveniment au participat peste 800 de suporteri, jucătorii şi staful tehnic ai echipei de seniori, formaţii de tineret şi juniori ale FC Dinamo.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii