Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Popa, golgheterul lui Dinamo: "Suntem pe val! La anul, ne spălăm păcatele"

[starttext]




popa


Dinamo a învins-o pe ACS Poli Timişoara cu scorul de 3-1 (1-0), luni seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 13-a play-out-ului Ligii I de fotbal, penultima a sezonului.




Dinamo s-a impus fără drept de apel, prin golurile marcate de Daniel Popa (25), Diogo Salomao (58) şi Ivan Pesic (75), în timp ce golul de onoare al bănăţenilor a fost un autogol al grecului Georgios Katsikas (90), la şutul centrare al lui Mihai Roman II.

Autorul primului gol, Popa, a ajuns la cota 8 în tricoul "câinilor" în această stagiune şi şi-a exprimat opinia în legătură cu evoluţiile sale.

"Sperăm să continuăm aşa şi în ultima etapă. Suntem pe val acum, iar eu sunt foarte bucuros că am reuşit să marchez. Am primit multe şanse de când am revenit la Dinamo şi asta se vede în jocul meu", a spus Popa, la flash-interviu.

Florin Bratu a făcut adevărate minuni la clubul din Ştefan cel Mare, mizând pe mulţi tineri, dar etalând un joc foarte spectaculos.

"Suntem o echipă mult mai agresivă, facem jocuri bune şi ne creăm ocazii. Sper să o ţinem pe aceeaşi linie şi la anul. S-a ratat acest sezon, dar stagiunea viitoare trebuie să spălăm păcatele", a mai spus vârful "câinilor".

Întrebat despre ambiiţiile personale, Popa a spus: "Vreau să iau un titlu cu Dinamo şi după aceea să plec".

sursa: www.digisport.ro
[endtext]






Comentarii