Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Doi dintre cei mai buni jucători dinamoviști, pe picior de plecare: "Nu e de ajuns că mă vrea antrenorul" 😲

[starttext]




FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-GAZ METAN MEDIAS, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (12.03.2018)


Campioană în playout, Dinamo îşi stabileşte strategia pentru sezonul viitor. Dintre străinii aflaţi la final de contract, Penedo şi Katsikas au primit oferte de prelungire. Antrenorul Florin Bratu își dorește cu orice preț să-i păstreze pe cei doi, care au fost printre cei mai constanți jucători din acest sezon.



"Este foarte bine să aud asta din partea antrenorului, mă face fericit acest lucru, dar nu este de ajuns faptul că mă vrea antrenorul. Mai sunt și alte lucruri. Noi suntem profesioniști, meseria noastră nu durează foarte mult, așa că trebuie să fim foarte atenți când luăm o asemenea decizie. Eu îmi doresc să rămân, dar sunt profesionist, trebuie să negociez foarte bine să ajungem la o soluție. Acum ei mi-au făcut o ofertă. Este, hai să spunem, nici una care nu îmi place și nici una careîmi place, dar trebuie să mai discutăm despre date. Cel mai probabil, în zilele următoare treaba se va rezolva", a spus Katsikas.


Giorgos Katsikas a fost adus în Ștefan cel Mare în iunie 2017, în mandatul lui Cosmin Contra. În acest sezon, fundașul grec de 27 de ani a jucat în 30 de meciuri oficiale și a marcat 3 goluri, toate în campionat. Cu toate acestea, Bratu l-ar putea pierde pe acesta, care a recunoscut că mai are oferte.

"Nu știu, poate 50-50. Este o situație ciudată, trebuie să mă gândesc bine. Nu este o decizie ușor de luat. Este adevărat că mai am și alte oferte, motiv pentru care trebuie să merg acasă și să mă relaxez și să mă gândesc la pasul următor. Sper să rămân aici și totul să fie bine", a încheiat Katsikas.

Dacă portarul Penedo și fundașul Katsikas au primit oferte de prelungire a contractului, nu același lucru se poate spune și despre spanniolul Jose Romera.

"Nu am decis nimic, mai am contract până la finalul lunii, iar după aceea mă voi duce în vacanţă, cu familia. Am nevoie să-mi limpezesc mintea, ultima parte a sezonului a fost un pic dificilă pentru mine", a spus Romera.

Dinamo încheie sezonul contra lui Sepsi, vineri, de la ora 20:45, în direct la Digi Sport 1.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii