Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, negocieri cu un om de bază! Salariu de 8.000 de euro pe lună

[starttext]





Dinamo, negocieri cu un om de bază! Salariu de 8.000 de euro pe lună


FC Dinamo Bucureşti negociază cu un om de bază căruia îi expiră contractul pe 30 iunie 2018. Florin Bratu le-a transmis oficialilor din “Ştefan cel Mare” că are de gând să se bazeze pe serviciile lui Georgios Katsikas, acesta fiind cel de-al doilea jucător pe care tehnicianul vrea să-l păstreze la Dinamo.




Dinamo aşteaptă un răspuns din partea lui Jaime Penedo, jucător căruia îi expiră contractul în vară, iar acum a început negocierile cu fundaşul grec Georgios Katsikas. Oficialii din “Ştefan cel Mare” le-au transmis scouterilor clubului să găsească un fotbalist pe profilul lui Katsikas, dar faptul că grecul este fundaş central de picior stânga l-a făcut pe Florin Bratu să îşi dorească să îl păstreze.

Dinamo, negocieri cu Katsikas. Salariu de 8.000 de euro pentru grec
Astfel, FC Dinamo Bucureşti i-a propus lui Georgios Katsikas să semneze o prelungire a contractului pe încă două sezoane, iar salariul lunar pe care îl va încasa grecul o să fie de 8.000 de euro, plus bonusuri.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii