Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu îşi continuă "războiul" cu fanii dinamovişti care se opun programului "Dinamovişti pentru Dinamo"

[starttext]



ddb


Cornel Dinu îşi continuă "războiul" cu fanii dinamovişti care se opun programului "Dinamovişti pentru Dinamo" şi care şi-au creat propriul proiect, numit "Doar Dinamo Bucureşti". La conducerea acestuia se află o serie de persoane care au probleme cu legea, insistă "Procurorul".




"Decadenţa la Dinamo nu a început-o Negoiţă. A început cu mai mulţi ani în urmă. Acum, situaţia la Dinamo are oarecum speranţă, dar nu se ştie dacă va avea scăpare. Se seamănă confuzie pentru a distruge intenţiile benefice. Eu am venit aproape de un program cu intenţia de a-i face bine lui Dinamo. E singurul care mi s-a adus. Am văzut că e onorabil şi că se poate realiza. Scindarea din Peluza Cătălin Hîldan nu s-a făcut în timpul lui Cornel Dinu şi nu a făcut-o Cornel Dinu. Ea e făcută de ani buni.

S-a mers până la a se face o acţiune în tribunal cu acelaşi nume, 'Dinamovişti pentru Dinamo', tocmai pentru a ne bloca şi de a încerca să facă ei 'Tâlharii la Operă'. Nu se poate să te asociezi cu Tararache şi Elias. Unul a lovit cu palma un cameraman şi a dus această masă de suporteri în tot felul de acţiuni politice, care au compromis-o , iar celălalt, Tararache, a fost condamnat 10 ani pentru bancrută frauduloasă. Eu cu astfel de oameni nu mă pot asocia", a declarat Dinu, la "Digi Sport Matinal".

Proiectul "Doar Dinamo Bucureşti" a fost creat pentru ca fanii din PCH să poată achiziţiona în timp cât mai multe acţiuni ale clubului. O idee pe care Dinu o apropă în principiu, ceea ce contestă fostul selecţioner fiind persoanele din fruntea proiectului.

"Nu e în regulă ce se petrece la Dinamo din punct de vedere al investiţiilor. În condiţiile actuale, singura salvare pentru performanţă în fotbal e ca publicul să fie acţionarul majoritar, la fel ca în Germania. Legea Primăriilor şi Legea Sportului sunt depăşite", a explicat Cornel Dinu.

Detaliile privind cotizaţiile şi modul în care fanii pot deveni socios vor fi anunţate după 29 mai. "Pe 29 mai, la Opera Naţională din Bucureşti va fi un spectacol în cadrul căreia va fi lansarea proiectului DDB. După 29 mai se vor comunica toate datele legate de cifre, de cotizaţii şi de paşii care urmează în acest proiect", a declarat Cristian Hîldan, antrenor al echipei de rugby CS Dinamo şi reprezentant al suporterilor în Consiliul de Administraţie al FC Dinamo.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii