Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bratu : "Săptămâna viitoare e posibil să semnăm doi jucători" Penedo și Kastiskas

[starttext]




Florin Bratu



Formația bucureșteană a obținut o nouă victorie sub comanda lui Florin Bratu, a 11-a în 13 etape din play-out. Cu fostul atacant la conducere, gruparea din Ștefan cel Mare se anunță una din protagonistele sezonului următor. Bratu este conștient însă că echipa sa are nevoie de întăriri pentru a se bate la titlu și a anunțat startul campaniei de achiziții încă de săptămâna viitoare.


Dinamo l-a acontat deja pe Deian Sorescu, de la ASU Poli și este aproape să prelungească înțelegerile cu doi oameni de bază aflați pe final de contract. Mai mult, gruparea din Ștefan cel Mare ar putea rezolva încă două transferuri după meciul din ultima etapă a play-out-ului.

"Sorescu a fost primul transfer, săptămâna viitoare e posibil să mai semnăm încă doi jucători. Le-au fost propuse contracte lui Penedo și Kastiskas și probabil că situația lor se va rezolva. Ușor, ușor, până când începem antrenamentele, pe 14 iunie, să aducem 5-6 jucători pe lângă cei împrumutați și să facem o echipă cu foame de a juca fotbal și de ce nu de a face rezultate în sezonul viitor" a declarat Florin Bratu la finalul partidei câștigate de Dinamo pe Bega.

Până la noi transferuri, Dinamo face instrucție cu formațiile din play-out. "Câinii" au învins fără probleme la Timișoara, la capătul unui meci pe care l-au dominat de la un capăt la altul și în care nu s-a pus nicio secundă problema învingătoarei. Cu această victorie, Dinamo a ajuns la 53 de puncte.

"Mă bucur că reușim să menținem un nivel bun de joc și să câștigăm meciuri. Ne-am format deja un stil de joc și vrem să formăm o echipă competitivă pentru sezonul viitor. Mă bucur că nu vedem goluri doar de la atacanți, vedem goluri de la mijlocași, de la extreme, au fost și de la fundași în meciurile trecute și asta arată că este o atmosferă bună. Eu am venit în play-out și pentru mine este o mândrie că acești jucători au adunat atâtea puncte, am jucat ofensiv, am avut un joc dinamic și asta îmi dă speranțe pentru viitor. Sunt mulțumit sută la sută pentru că văd că echipa pune în practică ce lucrăm. Nu e ușor să faci asta în perioada asta, mai ales că nu există niște obiective și o motivație aparte. Eu reușesc să-i strâng foarte bine și să avem un obiectiv la fiecare meci" a mai precizat Bratu.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit și despre căpitanul Dan Nistor, cel care a ieșit șchiopătând de pe teren în meciul de la Timișoara. "Nistor a primit o lovitură în muschi, vom vedea în zilele următoare. Dan este un adevărat luptător, un spartan, căpitanul echipei și vrem să-l recuperăm cât mai repede" a încheiat Bratu.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii