Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un fost șef de la Dinamo critică decizia lui Negoiță: "Nu se poate asta la un club ca Dinamo"

[starttext]



FOTO: Cristi Preda



Dinu Gheorghe, fost președinte la Dinamo, a criticat decizia celor de la clubul alb-roșu de a desființa echipa a doua.




"Un club ca Dinamo nu are voie să nu aibă echipa a doua, prin care juniorii să facă tranziția către prima echipă. Probabil că din cauza problemelor financiare s-a renunțat la echipa doua. Dar nu este în regulă. Dinamo trebuie să aibă o formație secundă care să joace măcar în Liga a 3-a.

Uitați-vă la Steaua. Gigi Becali și-a dat seama abia acum că are nevoie de o academie de juniori și o echipă secundă. A făcut o investiție importantă și va fi una dintre cele mai importante academii", a declarat Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

În acest sezon, echipa sub 19 ani a lui Dinamo este în finala Cupei României și sâmbătă se poate califica în finala Ligii Elitelor.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii