Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Bratu, surprins de schimbarea de patron de la Dinamo: "Aștept să mă dea afară" 😉 😆

[starttext]



bratu patron dinamo



Schimbarea de patron de la Dinamo a surprins multă lume. Antrenorul Florin Bratu încă nu l-a cunoscut pe George Drăghia, omul de afaceri care deține, mai nou, pachetul majoritar de acțiuni al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.




Dinamo mai are de jucat un meci în acest sezon - cu Sepsi, pe teren propriu (vineri, 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1). Apoi, Bratu (38 de ani) mai are un an de contract. Tehnicianul încă nu a cunoscut noul conducător și ia în calcul orice scenariu, odată cu schimbarea patronatului, care încă nu a fost anunțată la nivel de club.

Mai în glumă, mai în serios, Bratu spune că se așteaptă chiar să fie înlocuit pe banca tehnică, deși mai are contract la Dinamo. Până la finalul sezonului, ține legătura cu președintele Alexandru David și directorul general Ionel Dănciulescu.

"Nu știu nimic. E foarte bine că s-a schimbat patronul. Aștept să mă dea afară acum, nu? (n.r. râde). Am contract, dar câți nu au contracte?", a spus Florin Bratu, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Nu a fost timp să discutăm. Am fost la Timișoara, ne-am întors ieri. Apoi, tot ieri am fost la Opera Română cu suporterii și a fost foarte frumos. Încă nu am vorbit cu nimeni. Nici nu am fost curios, până acum nu am discutat. Eu discut cu domnul David, care e președinte, cu domnul Negoiță, cu domnul Dănciulescu, care e lângă mine la Săftica în fiecare zi", a mai spus antrenorul de la Dinamo.

Dinamo - Sepsi Sf. Gheorghe, din ultima etapă a play-out-ului Ligii 1, se joacă vineri, 1 iunie, la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii