Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






”Derby-ul nostru e cu FCSB!” Dinamo U19, gata pentru finala Cupei României (17:00, Digi Sport 2)

[starttext]



dinamo u19


La patru zile de când au jucat sub comanda lui Florin Bratu, la echipa mare, în meciul dintre Dinamo și FC Voluntari, scor 2-0,  dinamoviştii sub 19 ani revin de unde au plecat. Înainte să reediteze finala Ligii Elitelor, cu FC Viitorul, jucătorii pregătiţi de Laurenţiu Diniţă luptă diseară pentru Cupa României, cu FCSB, pe Arena Naţională. Finala celor mici se va derula de la ora 17:00, în avanpremiera marelui meci dintre CS U Craiova și Hermannstadt, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.




”Derby-ul nostru nu este cu Viitorul, ci cu FCSB. Ei sunt fosta Steaua, după părerea mea, și cu ei este cel mai mare derby”, a spus Ricardo Grigore, unul dintre jucătorii pe care se bazează și Bratu la echipa mare. Și Robert Moldoveanu crede că FCSB este Steaua și tocmai de aceea speră ca atmosfera de la finală să fie una de zile mari.

”Așteptăm cât mai mulți suporteri, sper să fie un număr mare de susținători, care să fie alături de noi și să ne ajute să facem un meci mare iar la final să luăm Cupa”, a precizat și Robert Moldoveanu.

Tehnicianul ”câinilor” mici, Laurențiu Diniță, spune că nici nu concepe ca echipa sa să nu se impună în fața roș-albaștrilor.

”Eu cred că ne-am pregătit tot anul pentru această finală, este important că am ajuns aici, dar cel mai important este să și câștigăm, pentru că locul doi nu se premiază”, a mai spus Diniță, pentru Digi Sport.

Finala Cupei României pentru jucătorii sub 19 ani, dintre Dinamo şi FCSB, este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, duminică, de la ora 17:00.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii