Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Se întâmplă după 6 ani! Ce a reușit să facă Florin Bratu la Dinamo

[starttext]






Dinamo va juca azi, de la ora 20:45, pe terenul celor de la Poli Timișoara, în etapa 13-a din play-out Ligii 1.




Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a legat 5 victorii consecutive în Liga 1, lucru ce nu s-a mai întâmplat la Dinamo din sezonul 2011/2012, când antrenor era Liviu Ciobotariu.

După ani de haos managerial, Dinamo chiar se ține de strategia promovării tinerilor, obligată fiind de căderea în play-out. Cel care a venit să salveze corabia e Florin Bratu și până acum pare să îi fi ieșit. Cu "Bratone" pe bancă, Dinamo a bifat 5 victorii consecutive în Liga 1.

Această performanță n-a mai fost atinsă de 6 ani! În sezonul 2011/2012, antrenor în Ștefan cel Mare era Liviu Ciobotariu, iar echipa lui începea campionatul ca din tun. "Câinii" au câștigat atunci toate punctele în primele 5 etape, fiind stopați de Vasluiul pregătit de Viorel Hizo, scor 1-3. Dacă o va învinge diseară pe Poli Timișoara, "Mitraliera" poate chiar să doboare recordul stabilit de Ciobi și să intre în istoria recentă a lui Dinamo.

"Nu m-am gândit până acum la acest aspect, dar asta arată că e bine ce fac. Îmi dă încredere că munca pe care o fac e cea corectă și mă face să îmi doresc și mai mult pe viitor. Cel mai mult mă bucur de faptul că toți jucătorii au răspuns foarte bine atunci când i-am bagat pe teren, indiferent că vorbim despre jucătorii tineri sau despre cei experimentați. Am un golaveraj ușor mai ofensiv decât Ciobi pentru că eu am fost atacant, el fundaș. Mie mi-a plăcut golul mai mult" Florin Bratu, antrenor Dinamo

26-9
e golaverajul lui Dinamo în play-out. "Câinii" sunt cea mai ofensivă echipă atât din play-out, cât și din play-off

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii