Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bratu și-a trimis titularii la handbal, înainte de Dinamo – FC Voluntari

[starttext]



Bratu și-a trimis titularii la handbal, înainte de Dinamo – FC Voluntari

Handbaliștii lui Dinamo au avut parte de o galerie specială în al doilea meci al Finalei Ligii Naționale, împotriva Stelei. Aceștia au fost susținuți din tribune de jucătorii lui Florin Bratu.


La meciul de la Sala Dinamo au asistat pentru un timp și fotbaliștii de la echipa lui Dinamo, printre care se numără Robert Moldoveanu, Jaime Penedo, May Mahlangu, Longher, Daniel Popa, Antun Palici și Vlad Olteanu. Aceștia au făcut poze cu suporterii „câinilor roșii”, dar nu au așteptat să vadă finalul partidei și au plecat la pauza partidei pentru a pregăti duelul cu echipa lui Adi Mutu.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii