Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo - CSA Steaua, miercuri, ora 18:00. Cu o victorie ”câinii” sunt campioni

[starttext]



LIVE VIDEO | Dinamo - CSA Steaua, miercuri, ora 18:00, Telekom Sport 1. Cu o victorie ”câinii” sunt campioni



Handbaliştii de la Dinamo sunt la numai un pas distanţă de un nou titlu naţional, al treilea consecutiv, după ce s-au impus la Chiajna la finele unui meci plin de dramatism, decis la aruncările de departajare de la 7 metri.





Dinamoviştii au avut nervii mai tari şi au câştigat cu 4-2 la penaltyuri, după ce portarii Heidarirad şi Grigoraş au apărat câte o aruncare a gazdelor. Jocul doi al finalei va avea loc pe 23 mai, ora 18:00, în Sala Dinamo.

Prima confruntare dintre cele două combatante a fost una extrem de ehilibrată, cu ambele echipe succedându-se la conducere, însă fără să ia avans mai mare de două goluri. Defensiva a fost de altfel punctul forte al celor două adversare în acest meci.


A doua partidă a finalei se va disputa în Sala Dinamo, miecuri, de la ora 18:00 şi va fi transmis LIVE la Telekom Sport 1. În urma unei convenţii între cele două cluburi, suporterilor echipei vizitatoare nu li va permite accesul în sală, pentru se a evita eventualele conflicte.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii