Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fanii pregătesc revoluţia la Dinamo. Săptămâna viitoare, galeria roş-albă îşi va lansa proiectul de tip socios

[starttext]




VIDEO | Fanii pregătesc revoluţia la Dinamo. Săptămâna viitoare, galeria roş-albă îşi va lansa proiectul de tip socios


Fanii lui Dinamo se implică activ în salvarea clubului. Membrii Asociaţiei Peluza Cătălin Hîldan, care vor să transforme clubul pe modelul FC Barcelona, vor lansa marţi proiectul lor la Opera Naţională. O mare parte dintre bilete s-a epuizat deja.



”Eu sper din tot sufletul să fie o idee care să prindă până la urmă. Ceea ce e cel mai important este că PCH vrea să vină să ajute clubul, nu vrea să conducă, aşa cum a fost indusă opinia publică în eroare”, a spus Dănciulescu la Telekom Sport.

Din sezonul viitor, ”câinii” promit să îi facă din nou mândri pe fani.

”E clar că ne dorim mult mai mult, de când a venit Florin s-a văzut o schimbare. E un antrenor tânăr, preocupat, un antrenor care îşi doreşte să facă performanţă. Şi cu siguranţă anul viitor nu vom mai fi în acest play-out”, a mai spus directorul general al lui Dinamo.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii