Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Băieţii ăştia au fost campioni la U19. I-am pregătit eu". Bratu, după ce a jucat cu copiii contra Voluntariului

[starttext]






Bratu Dinamo


Florin Bratu a trimis o echipă experimentală pe teren împotriva Voluntariului. Dintre titularii de drept, doar Diogo Salomao şi Nistor au fost în primul 11.


Chiar şi aşa, Dinamo s-a impus fără drept de apel în faţa echipei lui Adrian Mutu, care avea nevoie disperată de victorie, pentru a scăpa de locul de baraj.

"Le-am spus înaintea meciului că indiferent de cine va fi adversarul să aibă capacitatea să facă față unui astfel de meci. Baieții aștia au fost campioni la U19 , i-am pregatit eu, și nu am avut emoții atunci când am decis să-i bag în echipă", a comentat Florin Bratu.

Invoit de Florin Bratu la ultimul meci al lui Dinamo, Sergiu Hanca nu a ramas deloc în urmă cu pregătirea. Mijlocaşul din Ştefan cel Mare s-a antrenat şi în afara programului, la un centru sportiv din Bucureşti, specializat în dezvoltarea capacitatilor senzoriale, mentale si cognitive.

"Hanca a fost învoit, nu am nimic cu el, dar am avut o discuție cu el. Urmează două meciuri în care voi reveni la jucătorii cu experiență care nu au jucat azi sau în etapa trecută", a mai spus Bratu.

Dinamo a adunat 10 victorii în cele 12 etape disputate în play-out şi conduce autoritar competiţia. De notat e şi faptul că echipa lui Bratu a ajuns şi la patru meciuri consecutive fără gol primit.

"Nu mă așteptam la acest parcurs în play-out. Eu am vrut să-i văd pe mai mulți jucători și să mă decid pentru sezonul viitor. Dar ei au răspuns foarte bine la toate solicitarile și consider că ne putem baza pe ei și în sezonul următor.

Ricardo Grigore este un jucător care îmi place, are un fizic cum rar am văzut, are piciorul stâng de bază și mă bucur că face față. Îi mai trebuie puțină forță, puțină răutate, dar e bine că are încredere", a încheiat Bratu.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii