Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Bratu, noi explicaţii despre relaţia cu Gabi Torje: ”Am avut o discuţie cu el” 😞

[starttext]



Florin Bratu, noi explicaţii despre relaţia cu Gabi Torje: ”Am avut o discuţie cu el”



Florin Bratu a explicat de ce Gabi Torje nu s-a regăsit mai des pe foaia de joc. Antrenorul lui Dinamo spune că a preferat să se bazeze pe jucătorii care vor rămâne şi în sezonul următor.




Revenirea lui Gabi Torje a fost prezentată ca o adevărată lovitură pentru Dinamo. Însă mijlocaşul de 28 de ani a fost departe de aşteptări. Torje a ieşit din calculele antrenorului după ce a fost suprins în oraş, la o oră la care ar fi trebuit să se odihnească. Fostul internaţional român a stat astfel mai mult prin tribune şi în vară urmează să plece, deoarece îi expiră împrumutul.

Florin Bratu spune că acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu s-a bazat pe el. Antrenorul lui Dinamo susţine că în această perioadă conturează lotul pentru sezonul următor şi, drept urmare, se bazează pe jucătorii care rămân:


”Cu tot respectul pentru Gabi, este un jucător care a făcut treabă foarte bună la Dinamo, apreciat de către suporteri, însă el termină contractul. Am avut o discuţie cu el, a avut şi ceva probleme medicale, dar e normal să mă bazez pe jucătorii cu care din vară vom merge înainte”, a declarat Florin Bratu.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii