Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviştii s-au răzbunat pe timişoreni: "Din cauza acelui egal am ratat play-off-ul"

[starttext]






hanca




ACS Poli - Dinamo 1-3. Sergiu Hanca vede victoria cu 3-1 a lui Dinamo cu ACS Poli Timişoara ca o răzbunare pentru egalul din precedentul meci de pe "Dan Păltinişanu", din decembrie, scor 0-0.




"Ne bucurăm că am câştigat, a trecut ceva timp de când nu am mai câştigat aici, un an şi jumătate. În decembrie a fost 0-0, am ratat multe ocazii, iar din cauza acelor puncte nu am intrat în play-off. Acum am avut un joc bun, consistent. Nu m-am mai gândit că am ratat play-off-ul, m-am bazat pe jocul meu, al echipei, am vrut să demonstrăm că suntem jucători de calitate, profesionişti", a declarat mijlocaşul în vârstă de 26 de ani.

Hanca e sigur că Dinamo poate da lovitura sezonul viitor, când nu mai concepe să rateze play-off-ul Ligii 1.

"S-a format un grup bun, o echipă competitivă pentru sezonul viitor. Avem nevoie de unitate anul viitor pentru a intra în play-off. Dacă vom intra în play-off, acolo se poate întâmpla orice. Aţi văzut că şi anul trecut am fost la un pas de a cuceri titlul", a mai spus fotbalistul venit în 2016 de la Târgu Mureş.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii