Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bratu: ''Când am venit, am găsit o echipă ruptă în două! Ne bazam pe români" ☝

[starttext]






Florin Bratu nu s-a ferit să critice strategia lui Dinamo, dar și pe fostul antrenor al "câinilor" Vasile Miriuță din cauza modului în care a găsit echipa când a preluat formația din Ștefan cel Mare.




"Când am venit la Dinamo am găsit o echipă ruptă în două. Am găsit 10 străini în lot, erau două «bisericuțe», echipa era dezbinată. Lucrul acesta nu e normal. Pe parcurs am reușit să rezolv cât de cât lucrurile.

Eu vreau să mă bazez în viitor cât mai mult pe jucători români. Încerc ca jucătorii străini care rămân sau pe care-i aduc să facă diferența pentru Dinamo", a declarat Florin Bratu la conferința de presă.

Bratu s-a arătat surprins însă de faptul că selecționerul Cosmin Contra n-a chemat niciun jucător de-al său la lot pentru meciurile cu Chile și Finlanda: "E neobișnuit să nu avem jucători la lotul național, dar eu îl asigur pe selecționer că jucătorii mei sunt bine pregătiți și pot face față rigorilor echipei naționale".

Concordia Chiajna - Dinamo se va juca mâine, de la ora 21:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport 

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii