Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Bratu: ”La Dinamo este un vestiar greu, însă disciplina este cea care ne-a ajutat în momentele grele''

[starttext]




FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CONCORDIA CHIAJNA, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (7.04.2018)


Dinamo va termina play-out-ul pe primul loc, indiferent de rezultatul ultimului meci, cu Sepsi, care se va juca vineri, 1 iunie, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Florin Bratu (38 de ani), tehnicianul ”câinilor”, a povestit, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, care a fost momentul decisiv care putea declanșa o criză fără precedent la Dinamo.


”La Dinamo este un vestiar greu, însă disciplina este cea care ne-a ajutat în momentele grele. Pentru că riscam să ajungem într-o situație extrem de grea, dacă nu ne reveneam rapid după acel eșec de acasă cu Juventus. După aceea, însă, ne-am dus la Botoșani, unde am câștigat cu 1-0, dar după 45 de minute cu un om mai puțin. Dacă nu câștigam acolo, eventual pierdeam și mai pierdeam apoi un alt meci, cu siguranță am fi intrat în hora retrogradării și cred că ne și băteam între noi pe la Săftica. Era o situație complicată pe care eu am gestionat-o foarte bine”, a spus Bratu, la Digi Sport.

Chestionat cum a reușit concret să gestioneze această situație care putea fi complicată, Bratu a replicat:

”În primul rând, am dat șansă tuturor jucătorilor pe care Dinamo i-a avut în lot, am căutat să fac o competiție loială între ei și să joace cei mai buni”, a mai spus Bratu, la Digi Sport.

Altfel, mai în glumă, mai în serios, Bratu spune că se așteaptă chiar să fie înlocuit pe banca tehnică, deși mai are contract la Dinamo. Până la finalul sezonului, ține legătura cu președintele Alexandru David și directorul general Ionel Dănciulescu.

"Nu știu nimic. E foarte bine că s-a schimbat patronul. Aștept să mă dea afară acum, nu? (n.r. râde). Am contract, dar câți nu au contracte?", a spus Florin Bratu, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii