Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Încă un răspuns al lui Bratu pentru Mutu: "El i-a adus pe Albin, Bokila și Rivaldinho. Eu am găsit alți jucători care au crescut sub baghetuța mea"

[starttext]





FOTO: RAED KRISHAN



Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă meciul de miercuri cu FC Voluntari. "Mitraliera" i-a oferit un nou răspuns lui Adrian Mutu, cel care a declarat zilele trecute că el a format actuala echipă a "câinilor".




"Probabil că Adi, fiind preocupat cu ce se întâmplă la Voluntari, foarte concentrat, având această presiune a rezultatelor, a punctelor, probabil că nu şi-a dat seama că la Dinamo nu mai e aceeaşi echipă pe care o ştia el, aceiaşi jucători. Cu toţii greşim, şi eu mai greşesc câteodată sub influenţa emoţională în unele situaţii, chiar nu sunt supărat deloc pe declaraţia pe care a dat-o

Am găsit niște jucători ca Mihai Popescu, Corbu, Olteanu, Nistor, Popa, jucători care în trecut nu erau la Dinamo, și care sub baghetuța mea au reușit să crească și să practice un fotbal plăcut, ofensiv. Au încredere în forțele lor și asta mă bucură cel mai mult.

Albin, Bokila, Nascimento, Rivaldinho erau jucători pe care Mutu i-a adus sau au venit sub mandatul lui de director general, dar acum sunt total schimbate datele problemei la Dinamo", a spus Bratu, în cadrul unei conferințe de presă.

...despre meciul cu FC Voluntari: "Va fi un meci dificil din moment ce Voluntari are nevoie de puncte. Toate echipele împotriva cărora am jucat au avut nevoie de puncte, dar mă bucur că noi am reacționat foarte bine împotriva tuturor".

...despre posibila plecare a lui Nemec la FCSB: "E liber din vară, așa că poate face ce-și dorește. Slabe șanse să-i mai vedem pe Nemec și Torje în acest play-out, ei oricum au avut probleme fizice".

Dinamo - FC Voluntari se joacă miercuri, de la ora 20:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii