Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fratele lui Cătălin Hîldan l-a înlocuit pe Dănciulescu. "Corbu" va rămâne director General

[starttext]








GSP.ro a anunțat ieri, în premieră, că Ionuț Negoiță și-a vândut acțiunile de la Dinamo lui George Drăghia (29 de ani), administratorul SC Lotus Perfect Products SRL, firma care a plătit datoria de două milioane de euro pe care Negoiță o avea la Nicolae Badea.


șadar, prin urmare, și soția lui George Drăghia, care e coafeză, a devenit acționar majoritar la Dinamo, anunță Fanatik, care a prezentat și Certificatul Contstatator emis de Oficiul Național al Registrului Comerțului în ceea ce privește acționariatul de la SC Dinamo 1948 SRL.

Lotus Perfect Products SRL are 92.9368% din acțiuni, CS FC Dinamo are 7.0319% și Cornel Dinu are 0.313%.

Dănciulescu, out!
Ieri, pe 28 mai, a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SC Dinamo 1948 SRL, iar una dintre hotărârile care s-au luat l-au vizat pe Ionel Dănciulescu.

Astfel, s-a renunțat la mandatul de Administrator-Membru în Consiliul de Administrație al lui Dănciulescu, iar "Corbu" va rămâne director General. Oficialii dinamoviști susțin că Danciu trebuia revocat din funcția de administrator pentru a putea rămâne director general.

În locul lui Dănciulescu în funcția de administrator a fost numit Cristian Nicolin Hîldan, fratele lui Cătălin Hîldan, din partea Asociației PCH, care și ea la rândul ei își dorește acțiunile clubului din Ștefan cel Mare.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii