Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bogdan Bălănescu: "O tragere bună pentru Dinamo''

[starttext]





Imagini pentru Bogdan Bălănescu gsp



Dinamo se poate considera norocoasă după tragerea la sorți pentru optimile de finală ale Cupei României. "Câinii" vor juca împotriva celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, formație din Liga a 3-a.




Secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, se bucură după tragerea la sorți și așteaptă duelurile cu Miercurea Ciuc.

"O tragere bună pentru Dinamo. Avem obiectiv câştigarea Cupei şi cred că adversarul este unul accesibil, dar ştiţi cum este, în Cupa României se poate întâmpla orice, sper să nu se întâmple cu noi.

Sperăm ca Niculescu să ia Cupa și ca antrenor al lui Dinamo. Claudiu întâi trebuie să redreseze situaţia din campionat, după care va urma acest joc din Cupă şi trebuie să câştigăm Cupa României. Sperăm să confirme tradiţia în Cupa României şi la Dinamo.

Cred că o să învăţăm ungureşte în luna octombrie. Sfârşitul lui septembrie, luna octombrie. Nu ştiu cât au în componenţă jucători de etnie maghiară, dar asta este, jucăm şi cu Sepsi, şi cu Csikszereda", spune Bălănescu conform TV Telekom Sport.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii