Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Sansele lui Claudiu Niculescu de a ajunge în Ştefan cel Mare sunt mici, din cauza relaţiei proaste pe care acesta o are cu finanţatorul Ionuţ Negoiţă

[starttext]






bratu1



Dinamo are un început de campionat dezamăgitor, iar fanii alb-roşiilor se tem că echipa va rata din nou calificarea în play-off, aşa cum s-a întâmplat în sezonul trecut. În aceste condiţii, scaunul lui Florin Bratu se clatină serios.



Astfel, dacă fostul atacant nu va obţine un rezultat pozitiv la Iaşi, contra lui Poli, iar jocul echipei va lăsa din nou de dorit, aventura sa pe banca lui Dinamo se va încheia.


Pe lângă rezultatele proaste şi evoluţiile slabe, un alt motiv pentru care Bratu are zilele numărate îl reprezintă relaţia proastă cu jucătorii. Primii cu care a intrat în conflict au fost străinii, apoi fotbaliştii români cu experienţă, care au fost deranjaţi de faptul că îi tratează la fel de rău ca pe tineri şi că pune în permanenţă presiune pe ei.

Deşi în ultima perioadă Bratu a încercat să schimbe abordarea şi a mai îndulcit tonul, fiind mai maleabil, ruptura dintre vestiar şi antrenor pare iremediabilă.

Deşi e dat ca favorit pentru a deveni noul tehnician, şansele lui Claudiu Niculescu de a ajunge în Ştefan cel Mare sunt mici, din cauza relaţiei proaste pe care acesta o are cu finanţatorul Ionuţ Negoiţă. Ruptura s-a produs sezonul trecut, când Claudiu era dispus să plece de la Voluntari pentru a merge în "Groapă", dar patronul alb-roşiilor nu a fost dispu să plătească o clauză de 30.000 de euro, o sumă considerată inacceptabilă.

Fără angajament după despărţirea de FC Voluntari, "Clau-gol" a câştigat Cupa şi Supercupa României cu ilfovenii, iar în trecut s-a mai speculat despre o posibilă venire la Dinamo, dar de fiecare dată, vârful de la ultimul titlu câştigat de "câini", în 2007, a fost sărit şi s-au preferat alte varinte.

Plecarea lui Bratu ar însemna, aproape sigur, şi despărţirea de Ionel Dănciulescu. Directorul general al clubului a fost aproape să o părăsească pe Dinamo şi în vară, dar, în cele din urmă, a hotărât să continue. În condiţiile în care are o relaţie proastă cu preşedintele Alexandru David, demiterea antrenorului ar cântări enorm în decizia oficialului.

În primele opt etape din Liga 1, Dinamo a suferit deja patru înfrângeri. Trei dintre ele au venit în precedentele patru runde. Alb-roşiii sunt doar pe locul 10, la 3 puncte de Viitorul, ocupanta poziţiei a şasea, ultima care asigură prezenţa în play-off.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii