Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu: ''S-au întâlnit doi antrenori cu diferenţă foarte mare de pregătire''

[starttext]





"Ce facem, măi, Florinele, măi?" Cornel Dinu şterge pe jos cu Bratu: "Asta e marea calitate a lui"


Cornel Dinu rămâne cel mai mare critic al lui Florin Bratu. Expertul Telekom Sport a comentat în stilul caracteristic prestaţia avută de echipa sa de suflet în meciul pierdut contra Astrei, vineri, cu scorul de 2-1, şi l-a tras la răspundere încă o dată pe tânărul antrenor.



"E o situaţie destul de rară în istoria lui Dinamo. A fost un joc expresiv, s-au întâlnit doi antrenori cu diferenţă foarte mare de pregătire. Nici Mulţescu nu e perfect câteodată, e prea apăsat pe anumite întâmplări decât pe esenţa jocului, spre deosebire de Bratu, care explică la final, pronunţă de vreo trei ori că aceşti jucători nu au experienţă, nu au maturitate.

În primul rând, el nu are maturitate pentru ce se întâmplă cu echipa Dinamo. Nu a jucat două meciuri cu aceeaşi formulă de joc. Când n-ai o formulă de joc în etapa a opta, un anumit echilibru în a găsi jucători şi a-i omogeniza, nu ai cum să pretinzi rezultate", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.


Fostul antrenor a făcut o paralelă cu situaţia de la Barcelona, care reuşeşte să păstreze un nivel de joc ridicat în ciuda programului încărcat.

"Mă uitam la Barcelona... Spunea că va juca şapte meciuri în 23 de zile. Ce facem, măi, Florinele, măi? Ce face antrenorul de la Barcelona? Îi schimbă pe toţi de la un meci la altul? (...) Mai e o situaţie care putea, cu şansă, dar probabil asta e marea calitate a lui Bratu: şansa!", a mai spus Cornel Dinu.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii