Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Topul salariilor de la Dinamo! Muţiu, Eşanu, Ciobotariu, Neicuţescu, Tîrcoveanu, Grigore şi Moldoveanu, doar 1.000 de euro pe lună. 😩

[starttext]



EXCLUSIV | Topul salariilor de la Dinamo. Diferenţă uriaşă între Nistor, Penedo şi restul jucătorilor: ”Vorbeşte de zeci de mii de euro, i-a zăpăcit pe cei tineri”



Imediat după înfrângerea cu Poli Iaşi, Florin Bratu l-a ”mitraliat” pe Dan Nistor. Antrenorul şi-a acuzat căpitanul că e cu gândul la oferta de la FCSB şi că îi înnebuneşte pe tinerii din echipă vorbind de zeci de mii de euro în fiecare zi.



”A spus că pentru el este o oportunitate imensă să câştige 15.000 pe lună şi 100.000 la semnătură.

Din momentul acela, a fost foarte greu, pentru că zi de zi, el a fost supărat că nu a plecat, zi de zi vorbeşte numai de zeci de mii de euro, de case, de vile, de piscine, cu nişte jucători pe lângă el gen Moldoveanu, Ricardo Grigore, Sorescu, Popa, care câştigă câteva mii de euro. Le spală creierii acestor băieţi. La un moment dat se cred şi ei nedreptăţiţi", a declarat Bratu, la Telekom Sport.


Telekom Sport a aflat topul salariilor de la Dinamo
Dan Nistor şi Penedo câştigă 10.000 de euro pe lună, în timp ce Pesic e remunerat cu 9.000 de euro. De cealaltă parte, Popescu, Olteanu, Sorescu şi Dan Popa au câte 2.000 de euro pe lună, în timp ce fotbaliştii care primesc cei mai puţini bani sunt Muţiu, Eşanu, Ciobotariu, Neicuţescu, Tîrcoveanu, Grigore şi Moldoveanu, doar 1.000 de euro pe lună.

Dănciulescu, înainte să demisioneze, primea 1.500 de euro pe lună în poziţia de director general la Dinamo.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii