Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vulturar: "E o ofertă foarte tentantă pentru Gicu din zona Asiei''

[starttext]






Imagini pentru gicu grozav gsp



Gicu Grozav părea foarte aproape de Dinamo în urmă cu câteva zile, însă se pare că mutarea nu mia este atât de sigură pe cât părea. Internaționalul român are pe masă o ofertă tentantă din Asia, salariul fiind mult mai mare decât îi poate oferi formația alb-roșie.




"E o ofertă foarte tentantă pentru Gicu din zona Asiei, dar nu pot să vă spun mai mult. La el e răspunsul", a declarat Vulturar pentru Fanatik.

Sursa citată susține că Grozav are pe masă o ofertă de 35.000 de euro lunar și un contract pe 3 ani. În vară fotbalistul a mai refuzat o propunere tentantă, de 40.000 de euro pe lună, de la Zurich.

Pe lângă Dinamo, Grozav mai are două oferte, de la două cluburi la care a mai jucat. Este vorba despre Petrolul și U Cluj. Chiar dacă este în Liga a 2-a, formația ardeleană îi oferă un salariu de 8000 de euro lunar, comparabil cu cel pe care îl dă Dinamo.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii