Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






FOTO | Tricoul celor de la Dinamo a ajuns "vedetă" în Chile "Avem superbul tricou al glorioasei echipe de fotbal Dinamo Bucureşti"

[starttext]




Untitled
dinamo1
dinamo3


Dinamo a reuşit o performanţă remarcabilă în acest sezon. Nu este vorba de cele de pe terenul de fotbal, ci una de marketing. Formaţia din Ştefan cel mare a devenit prima echipă de fotbal din România care are un tricou cu semnăturile jucătorilor în cel mai sudic muzeu de fotbal din lume.




"Avem superbul tricou al glorioasei echipe de fotbal Dinamo Bucureşti", au scris cei de la Bajo Marquesina. În imagini se pot observa autografele elevilor lui Claudiu Niculescu.


Dacă pe acest plan, cei de la Dinamo au dat lovitura, pe plan sportiv "câinii" trec printr-o criză fără precedent. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu nu a mai cunoscut gustul victoriei în Liga 1 de 4 etape.

Claudiu Niculescu a debutat, vineri seară, cu un egal în Liga 1 ca antrenor al lui Dinamo. Dinamo - Sepsi s-a terminat 0-0.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii