Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum a reacționat Niculescu după ce Nistor a semnat noul contract

[starttext]




claudiu niculescu



Claudiu Niculescu (42 de ani) s-a declarat foarte bucuros de faptul că Dan Nistor (30 de ani) a semnat un nou contract cu gruparea roș-albilor. La conferința de presă, de dinaintea meciului cu Sepsi, tehnicianul ”câinilor” a precizat că de când a preluat echipa a avut mai multe discuții cu mijlocașul ofertat de FCSB în această vară.




”De când am venit la Dinamo, de luni, am avut discuții cu el. Se gândea și înainte să semneze contractul, se gândea și înainte la fotbal. Credeți-mă când vă spun asta! Mă bucur că a semnat pentru că a trecut și el printr-o perioadă grea, cu acea ofertă de la Steaua. Dar, el este un caracter puternic, dovadă fiind evoluția lui de la Galați. Este un fotbalist bun, un lider, care cu siguranță ne va ajuta foarte, foarte mult.

Este foarte important ca de acum să fie numai cu gândul la echipă. Pe toți îi vreau concentrați doar la ce au de făcut pe teren”, a spus Niculescu.

Nistor a ajuns la o înțelegere cu cei din conducere în privința noului contract chiar în dimineața partidei de la Iași, pierdută de roș-albi în etapa a 9-a, scor 1-0. Însă actele s-au parafat abia în cursul zilei de joi.

”Am semnat prelungirea contractului cu Dinamo. Sunt foarte fericit că am rămas aici. Am ales cu sufletul, chiar dacă anumiți fani m-au contestat. Îi înțeleg, dar îi rog pe viitor să se uite la faptele noastre, ale jucătorilor de la Dinamo, și nu la declarațiile pe care le dau oamenii care sunt la cluburile rivale și vor să destabilizeze echipa" a declarat, pentru Gazetă, Dan Nistor.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii