Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pariul lui Lupu. "Dacă Dinamo va câştiga titlul în acest an, atunci eu o să mă tund zero" 😈

[starttext]




danut lupu2



Dănuţ Lupu a avut întotdeauna părul lung. Indiferent cum a fost moda, fostul supertalent al fotbalului românesc îl purta până la umeri sau chiar mai lung de atât. Şi la fel îl are şi acum, chiar dacă podoaba capilară nu mai este la fel de bogată ca în tinereţe. Tocmai de aceea, pariul pe care l-a anunţat în această dimineaţă, la Digi Sport Matinal, are o importanţă şi mai mare: "Dacă Dinamo va câştiga titlul în acest an, atunci eu o să mă tund zero", a fost auzit Lupu, stârnind zâmbetul lui Vivi Răchită, prezent şi el în platou.



Lupu a devenit repede un adversar al politicii duse la clubul din Şoseaua Ştefan Cel Mare. După ce a fost clar că Dănciulescu a plecat de la Dinamo, ex-decarul lui Dinamo şi Rapid a dezvăluit că "fostul director general a propus 20 de fotbalişti şi nu l-a băgat nimeni în seamă. Danciu era pus acolo, dar nu i se dădea importanţa pe care o merita. Îmi pare rău de conflictul cu David (n.r. Alexandru David, preşedinte Dinamo). Nu e el vinovat de ce se întâmplă la Dinamo", a afirmat Lupu, care a mai spus că "David cred că a fost la trei meciuri. Dar e tânăr, are timp să înveţe".

Cei prezenţi în platou i-au spus fostului mijlocaş că poate nu ar fi momentul prielnic pentru apariţia sa în tribune alături de suporterii dinamovişti supăraţi. Reacţia lui Lupu a fost la fel de acidă: "Păi, cine să-l apostrofeze? Nu-l cunoaşte prea multă lume, aşa că nu risca nimic".

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii