Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce ofertă i-a făcut Dinamo lui Claudiu Niculescu + obiective îndrăznețe

[starttext]











Dinamo este în căutarea unui antrenor, după ce Florin Bratu a fost demis oficial azi, iar Claudiu Niculescu este din ce în ce mai aproape să preia frâiele echipei alb-roșii.




Din informațiile GSP.RO, șefii lui Dinamo i-au propus lui Niculescu un contract până în vara lui 2020 și un salariu de 8.000 de euro pe lună. Obiectivul în sezonul regulat va fi calificarea în play-off, iar la final, echipa trebuie să fie clasată pe un loc de Europa League.

UPDATE 14:10
Claudiu Niculescu pare tot mai tentat să vină la Dinamo. Din informațiile GSP.RO, antrenorul a început deja să lucreze la stabilirea noului staff al "câinilor".  Cel mai probabil, Cornel Dobre, omul cu care Niculescu a colaborat la succesele de la FC Voluntari și fost fundaș la Dinamo, va fi în staff. În plus, este posibil ca în staff să rămână Silviu Ion, actual secund, și Cătălin Grigore.

Mai mult, sunt șanse mari ca și Ionel Dănciulescu să continue la Dinamo, acesta fiind dorit de Niculescu și de jucători.

Întâlnirea decisivă ar fi diseară
Potrivit informațiilor GSP.RO, conducerea lui Dinamo, reprezentată Ionuț Negoiță, președintele Alexandru David și secretarul general Bogdan Bălănescu, se va întâlni în această seară cu Claudiu Niculescu, 42 de ani.

Fostul atacant de la Dinamo este principalul favorit pentru postul de antrenor, după ce Edi Iordănescu a refuzat oferta câinilor, după ce șefii i-au spus că îi vor aduce abia la iarnă cei patru jucători ceruți (doi fundași centrali, un fundaș dreapta și un atacant).

Clau-gol a revenit la sentimente mai bune și este favorit să preia banca echipei . Acesta este liber de contract din aprilie, după despărțirea de FC Voluntari și este agreat de fani. În plus, și Niculescu este de acord să vină la clubul pentru care a evoluat peste 200 de meciuri.

3
titluri de campion a câştigat cu Dinamo: 2001-2002, 2003-2004, 2006-2007. În Ştefan cel Mare, a devenit de două ori golgeterul României, în 2005 și 2007.

43 de jocuri
are Niculescu în cupele europene pentru Dinamo, un record. De asemenea, ocupă prima poziţie în topul privind golurile marcate în competiţiile internaţionale, 18.

191 de meciuri
 și 97 de goluri are Niculescu pentru Dinamo în Liga 1

Oricum, la meciul cu Dacia Unirea Brăila, din Cupa României, de marți ora 21:30, Dinamo va fi condusă de Iulian Mihăescu.

NICULESCU CA ANTRENOR:
2012 Universitatea Cluj
2012 - 2013 Bihor Oradea
2013 Damila Măciuca
2013 - 2014 CSM Râmnincu Vâlcea
2014 - 2015 CS Mioveni
2017 - 2018 FC Voluntari
Trofee: Cupa României, Supercupa României

BERGODI PE LISTĂ
Potrivit surselor GSP.RO, italianul Cristiano Bergodi, 53 de ani, este și el pe lista conducerii lui Dinamo. Dacă nu se vor concretiza negocierile cu Niculescu, Dinamo va încerca să-l aducă pe fostul antrenor de la FCSB, Rapid, Poli Iași, CFR Cluj, FC Național și ASA Tg. Mureș.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii