Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gică Popescu : "3 DIN 4 STADIOANE VOR FI GATA ÎN 2020"

[starttext]







Imagini pentru stadion dinamo gsp



Gică Popescu, fost internațional și actual consilier al ministrului Tineretului și Sportului, a dezvăluit că se va construi o gară la aeroportul "Henri Coandă".




"Proiectul EURO 2020 merge bine. Eu cred că acest obiectiv, reabilitarea căii ferate existente, construirea a 3 kilometri de cale ferată, a supratraversării DN 1 și a unei gări, este realizabil. Gara va fi unde este parcarea de la sosiri, la un nivel. Acesta este proiectul în mare, acum se lucrează la studiul de fazabilitate. Ieri s-a obținut certificatul de urbanism. Ministerul Transporturilor spune că totul este cu o lună avansat. Acesta este un obiectiv important. Calea ferată trebuie făcută și cred că o vom face. Dacă nu, trebuie să găsim alte soluții", a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

"Se încearcă modificarea programului școlilor primare și grădinițelor. Trebuie să se termine cu o săptămână mai devreme. Este foarte important să se întâmple asta"Gică Popescu

"3 DIN 4 STADIOANE VOR FI GATA ÎN 2020"
Gică Popescu a dat și cele mai noi detalii despre situația stadioanelor Giulești și Dinamo.

"Trei din patru stadioane vor fi gata. Pentru stadionul Giulești s-a găsit suma de 2 milioane de euro necesară. Ministerul Transporturilor a găsit această sumă. Nu știu de unde. Suma este necesară la finalul anului 2019. Când s-a făcut studiul de prefazibilitate, acum de doi ani, erau alte prețuri, iar inflația a crescut. Stadionul va avea 14-15.000 de locuri. Nu este spațiu de mai mult. Stadionul nu va mai avea forma actuală, va semăna cu arena de la Ploiești. Stadionul are o întârziere față de celalelte.

Stadionul Dinamo nu va fi gata la timp pentru EURO 2020. Planul de Urbanism Zonal a trebuit refăcut, Ministerul de Interne a început de la zero. Va fi amplasat pe locul velodromului. Sigur va fi acolo. Mi se pare o tâmpenie că nu e pe locul celui actual. Ai cel mai frumos parc sportiv, în centrul orașului, și poți face un superstadion, dar nu se face din cauza unui contract. Nici nu știu cum se va face accesul la noul stadion. Rămâne de văzut.

La stadionul Ghencea ar trebui ca într-o lună să înceapă construcția. Proiectarea a început deja. E cel mai avansat, dar și cel mai complicat. La stadionul din Ghencea, în caietul de sarcini, li s-a cerut firmelor să prezinte un număr important de contracte de muncă.  La Arcul de Triumf, când a început demolarea, s-a găsit o conductă care trebuie deviată. Va avea 9.500 de locuri cred. Nu e așa complicat ca la Ghencea și Giulești.

E nevoie de peste 2 milioane de euro de muncă pentru ca în martie 2020 să fie gata. Nu știu dacă vor fi trei schimburi, dar două vor fi sigur", a dăugat "Baciul".

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii