Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Marius Lăcătuş: ”Să nu se înţeleagă că am ceva cu Dinamo!”

[starttext]



Imagini pentru lacatus telekomsport


Marius Lăcătuş este de părere că există riscul ca Dinamo să rateze play-off-ul şi în acest sezon. Antrenorul Stelei susţine că cei din conducere au tratat greşit cerinţele lui Florin Bratu.

Dinamo are un început greoi de campionat şi are a doua cea mai slabă apărare din campionat, după FC Voluntari. În acest moment, se află doar pe locul 10 în campionat, cu 10 puncte în 8 etape, la 3 puncte distanţă de primul loc de play-off.

Marius Lăcătuş este de părere că s-a ajuns în această situaţie deoarece şefii clubului nu au tratat inspirat problema întăririi lotului:


”Să nu se înţeleagă că am ceva cu Dinamo, Doamne-fereşte! Dar acum... Am observat că sunt probleme, mă refer la faptul că nu se pot face transferuri sau nu s-au făcut transferurile cerute de antrenor, din cauza problemelor financiare. Dacă lucrurile vor continua aşa, nu văd Dinamo să ajungă în play-off”, a declarat Marius Lăcătuş.


sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii