Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum au reuşit suporterii să-l convingă pe Gicu Grozav

[starttext]







Din nou fanii lui Dinamo! EXCLUSIV | Cum au reuşit suporterii să-l convingă pe Gicu Grozav


Dinamo este pe punctul să realizeze cel mai important transfer din acest sezon, chiar dacă perioada de transferuri s-a închis deja de aproape o lună.



Internaţionalul român Gicu Grozav ar putea deveni din nou "câine" deşi ieri vorbea în termeni duri despre discuţiile cu formaţia din Ştefan cel Mare şi dezvăluia detalii financiare din timpul negocierilor.

Grozav preciza că şi-ar fi dorit un salariu lunar de 10.000 de euro, plus o primă de instalare de 30.000 de euro, în timp ce Dinamo ar fi fost dispusă să-i asigure doar un salariu de 8.000 de euro.


A fost momentul în care fanii dinamovişti organizaţi în programul socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti) au decis să intervină, aşa cum au făcut şi în momentul în care s-a pus problema ca Nistor să plece la FCSB.

Reprezentanţii suporterilor au mers la sediul clubului de la hotelul RIN şi au anunţat că sunt dispuşi să plătească prima de instalare cerută de Grozav, din banii strânşi până acum în programul DDB.

O altă piedică la negocieri a fost reprezentată de dorinţa atacantului de a se putea transfera oricând de la Dinamo, în cazul unei oferte avantajoase.

Din informaţiile Telekom Sport, acesta a fost convins să semneze un contract "standard" până în vara viitoare. Caz în care va putea negocia cu orice echipă din iarnă, însă mutarea s-ar putea face gratis doar la finalul înţelegerii.

Dinamo este pe punctul să realizeze cel mai important transfer din acest sezon, chiar dacă perioada de transferuri s-a închis deja de aproape o lună.

"Îmi doresc să vin la Dinamo! Nu mai este nevoie să o spun. Numirea lui Claudiu Niculescu în funcţia de antrenor, contează mult pentru mine. El mă doreşte la Dinamo, eu vreau să port din nou tricoul alb-roşu...Sper să ajungem în cel mai scurt timp la o înţelegere! Sunt sigur că totul se va rezolva. Până una alta sper ca Dinamo să meargă mai departe în Cupa României, iar lucrurile se vor linişti” a declarat Gicu Grozav, în exclusivitate pentru Telekom Sport.


sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii