Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






ULTIMA ORĂ: Acum e oficial: Bratu, OUT de la Dinamo! Prima reacţie a tânărului antrenor

[starttext]




ULTIMA ORĂ: Acum e oficial: Bratu, OUT de la Dinamo! Prima reacţie a tânărului antrenor: "Asta regret"



Florin Bratu (38 de ani) nu mai este antrenorul lui Dinamo. Tânărul tehnician a recunoscut că luni va parafa cu Ionuţ Negoiţă încetarea contractului care-i expira în 2020, apoi a vorbit destul de deschis din postura de fost antrenor al "câinilor". La scurt timp, Dinamo a anunţat despărţirea printr-un comunicat oficial.



UPDATE 11:20 Dinamo a anunţat, prin intermediul unui comunicat oficial, că Florin Bratu nu mai e antrenorul echipei. Negocierile s-au purtat rapid, după ce lui Bratone i s-a promis că va primi toţi banii până la finalul contractului: "Mulţumim, Florin Bratu!

FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial încheierea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul principal Florin Bratu, după ultimele rezultate înregistrate de echipa din Ştefan cel Mare în Liga 1.
Numit la conducerea tehnică în luna februarie a acestui an, Florin Bratu a debutat pe banca roş-albilor în sferturile de finală ale Cupei României, 0-1 cu CS U Craiova, a adunat 11 victorii, o remiză şi două eşecuri, sezonul trecut, în 14 partide programate în campionat (play-out) şi trei victorii, o remiză şi cinci înfrângeri în nouă etape disputate în această ediţie de campionat.

Clubul din Ştefan cel Mare îi mulţumeşte public fostului antrenor principal Florin Bratu pentru activitatea pe banca tehnică a dinamoviştilor.

Iulian Mihăescu şi Silviu Ion (antrenori secunzi), Cătălin Grigore (antrenor portari) şi Liviu Rusu (preparator fizic) se vor ocupa de pregătirea echipei înaintea meciului cu Dacia Unirea Brăila, din Cupa României, a anunţat conducerea clubului.

Partida Dacia Unirea Brăila vs Dinamo Bucureşti, contând pentru şaisprezecimile Cupei României, se va disputa marţi, 25 septembrie (ora 21:30), într-o singură manşă, pe stadionul "Oţelul" din Galaţi. Mult succes în carieră, Florin Bratu!", e mesajul "câinilor".

sursa: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii