Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Niculescu: "Mi-aș dori să văd foarte mulți suporteri la stadion'' 💓

[starttext]




Foto: Cristi Preda



Antrenorul lui Dinamo, Claudiu Niculescu, 42 de ani, a vorbit în conferința de presă de azi despre prelungirea contractului lui Dan Nistor și despre dialogul pe care l-a avut cu Florin Bratu, pe care a încercat să-l contacteze chiar după ce a fost numit la Dinamo, fără succes însă, la acel moment.




Florin Bratu îl FACE ZOB pe Dan Nistor: "A venit și mi-a zis că vrea la Steaua! A tocat toată echipa! Le cer scuze lui Contra și Mutu"
"Prelungirea e un lucru extraordinar și cu siguranță va ajuta foarte mult echipa. Mă bucur că Nistor se va relaxa puțin acum, după ce a semnat, a trecut printr-o perioadă grea, au fost acele probleme. E un caracter puternic și a trecut peste această perioadă, ca dovadă și evoluția de la Galați. E un lider, un jucător valoros. Vreau ca jucătorii să fie concentrați la ce au de făcut pe teren pentru Dinamo.

Am vorbit cu Florin Bratu, mi-a explicat în mare cum stau lucrurile. Încerc să iau ce pot eu din sfaturile oferite. Am discutat luni seara, rămânem prieteni. Am jucat împreună, ne știm de mulți ani, asta e viața antrenorilor și nu avem ce face.

Jucătorii erau puțin blocați mental, când i-am cunoscut am văzut acest lucru. La ei problema nu este de valoare în acest moment, ci de psihic. Au avut trei înfrângeri consecutive și este normal ca moralul să scadă. La asta voi lucra.

Sepsi a menajat întreaga echipă în Cupă și am mari speranțe de la băieți că vom redresa echipa și vom câștiga meciul de vineri seara, care este extrem de important pentru noi", a spus Clau-gol.

"Mi-aș dori să văd foarte mulți suporteri la stadion. Avem nevoie de ei mai mult ca niciodată pentru a depăși împreună această perioadă grea pe care a traversat-o Dinamo"
Claudiu Niculescu, antrenor Dinamo

Foto: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii