Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinamo a câştigat al doilea meci în Liga Campionilor

[starttext]





S-a tras cu T(h)unul! Dinamo a câştigat al doilea meci în Liga Campionilor, într-o confruntare în care s-au marcat 69 de goluri



Dinamo Bucureşti are maximum de puncte în Liga Campionilor, din meciurile de pe teren propriu. Campioana României s-a impus cu 35-34 în partida cu elveţienii de la Wacker Thun, într-o atmosferă superbă în Ştefan cel Mare.





Noua echipă a lui Dinamo are nevoie de timp pentru a funcţiona la ceea ce se aşteaptă în Ştefan cel Mare, astfel că partida cu Thun a venit pentru ”alb-roşii” după trei jocuri fără victorie. Elveţienii arătau la prima vedere partenerii ideali pentru a întrerupe seria insucceselor din ultimele zile. În plus, Dinamo avea din nou în spate galeria, un aliat important în marile bătălii din ultimii ani. Iar galeria a fost în cele din urmă un factor important la acest nou succes.

Campioana României a părut şi la începutul acestui joc puţin deconectată, lucru vizibil în special în faza de apărare, astfel că în primele 11 minute a primit nu mai puţin de 9 goluri (scor 5-9). Constantin Ştefan şi-a chemat elevii la ordine, iar după un time-out Dinamo s-a trezit parcă din oumni. După ce a încasat în prima parte a jocului, şi-a reconsiderat tactica, a devenit ceva mai arţăgoasă, iar în numai 5 minute a trecut la conducere, 10-9 (min. 16).

Thun a venit la Bucureşti cu o echipă destul de tânără, dar cu foarte multă energie, astfel că ori de câte ori a avut ocazia, şi-a pus în valoare calităţile. A şi greşit copilăreşte în a doua partea a primei reprize, astfel că a văzut într-un interval de 3 minute nu mai puţin de 3 eliminări. A fost momentul în care Dinamo a profitat la maximum şi a luat viteză: 16-12 (min. 25). Au fost momentele în care băieţii lui Constantin Ştefan au jucat aşa cum trebuie în superioritate numerică, pentru că au mai fost alte ocazii în meci în care nu au fructifcat acest avantaj.

După 19-14 la pauză, Dinamo a atins diferenţa maximă în meci, 20-14, dar acea relaxare din timpul jocului s-a resimţit şi în primele minute ale reprizei a doua, iar Thun a mai redus din diferenţă. S-a intrat apoi într-o perioadă în care ambele echipe au marcat la foc continuu de la distanţă, Bannour, respectiv Dehlees şi Suter au fost ”gurile de tun”, iar portarii mai degrabă spectatori.

Dinamo a reuşit să menţină aproape permanent o diferenţă de 2-3 goluri. Un moment psihologic s-a consumat în minutul 54, când Ştefan Grigoraş a parat o aruncare de la 7 metri lşa scorul 33-30. Nu s-au risipit definitiv emoţiile, dar reprezentanta României a devenit parcă mai stăpână pe propriile forţe. Dinamo a spulberat orice dubiu în privinţa învingătoare în minutul 58, când Nicuşor Negru, un transfer deja reuşit, a marcat pe contraatac pentru 35-32. Oaspeţii au mai înscris două goluri în ultimul minut, dar a fost prea târziu pentru a mai pune Dinamo în dificultate.

Campioana României a obţinut o victorie preţioasă, 35-34, dar este clar că mai are nevoie de timp pentru a fi aceeaşi echipă redutabilă în România.

Dinamo Bucureşti – Wacker Thun 35-34 (19-14)

Missaoui, Grigoraş – portari; Descat, Bannour 9, Alouini 5, Savenco, Szasz 1, Negru 6, Şandru 1, Gavriloaia 2, Komogorov 4, Zulfic 3, Kuduz, Mousavi 3, Acatrinei 1. Antrenor: Constantin Ştefan

Arnosti, Wick – portari; Holm 7, Linder, Felder, Dahler 2, Suter 5, Giovanelli 2, Lanz 3, Friedli, Simon Huwyler 1, Guignet 2, Stefan Huwyler, Krainer 1, Wyttenbach 1, Delhees 10. Antrenor: Martin Rubin

sursa: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii