Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Niculescu:: ''Este unul dintre cei mai valoroşi mijlocasi din Liga 1”

[starttext]



Nistor este contestat de suporteri, dar susţinut de Claudiu Niculescu: „Este unul dintre cei mai valoroşi mijlocasi din Liga 1”




Bratu a tulburat apele în vestiarul lui Dinamo când l-a acuzat pe Nistor că şi-a dorit să plece la FCSB, iar pentru că nu a fost lăsat să plece şi-a bătut joc de munca s-a. După victoria din Cupă cu Unirea Brăila, Claudiu Niculescu a încercat să liniştească lucrurile şi şi-a arătat susţinerea faţă de căpitanul „Câinilor”.



„Este unul dintre cei mai valoroşi mijlocaşi din Liga 1 ăî acest moment. E în primii trei, dacă nu chiar primul.

Am avut o discuţie cu el şi am decis împreună că... am încercat să îl conving că joacă pentru Dinamo şi că am încredere în el şi că va rămâne în continuare căpitanul echipei şi aştept de la el să fie un lider.

E clar că îşi doreşte foarte mult să depăşească acest moment dificil din cariera lui. Dar am mare încredere în el”, a spus Claudiu Niculescu la Telekom Sport.

Dacia Unirea Brăila - Dinamo a fost primul meci al lui Claudiu Niculescu pe banca echipei din Ştefan cel Mare.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii