Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






”Mister”a analizat lotul lui Dinamo: ”E bun, doar dacă-l lovesc mingile în cap”

[starttext]




VIDEO | Cornel Dinu, momente unice la Minutul 91. ”Mister”a analizat lotul lui Dinamo: ”E bun, doar dacă-l lovesc mingile în cap”




Cornel Dinu a oferit în cadrul emisiunii Minutul 91 o analiză a lotului actual de la Dinamo Bucureşti. Pe care dintre actualii elevi ai lui Claudiu Niculescu i-ar păstra ”Mister” şi despre cine spune că poate să păzească digurile olandeze împotriva mareei, aflaţi mai jos.



”Să zicem că aţi fi antrenorul lui Dinamo mâine...”. Aşa a început provocarea moderatorului Telekom Sport, Dan Udrea pentru Cornel Dinu. Fostul mare internaţional român a făcut apoi o analiză în stilul său caracteristic pentru actualul unsprezece al lui Dinamo Bucureşti. ”N-are treabă cu fotbalul” sau ”L-aş trimite la Sirtaki, dacă nu-l supără ritmul” sunt doar două dintre replicile senzaţionale ale legendei dinamoviste.


Analiza lui Mister:

Penedo: Nu

Corbu: ”Intră în categoria că nu e pregătit pentru nivelul actual. Are nişte calităţi, dar trebuia lucrat la timp şi mai trebuie lucrat cu el”

Delorge: ”Nu l-am văzut decât foarte puţin. Dar...să păzească digurile olandeze făcute pe la 1700 pentru oprirea mareei”

Katisikas: ”La sirtaki dacă nu-l supără ritmul, că e mai lent ca ritmul de sirtaki. N-avea ce căuta la Dinamo”

Popescu: ”Da, dar antrenat şi în copilărie, dar şi acum căci dacă domnul Bratu lucra bine...are nişte calităţi dar nu sunt lucrate la timp”

Olteanu: ”La fel ca Popescu”

Popovici: ”Popovici...păcat că poartă numele unui ministru de justiţie. N-are legătură ”

Cooper: ”Doar coincidenţa îl leagă de testul Cooper... eu am dat testul după ce am terminat facultatea şi veneam de la banchet. Am alergat 3.200 de metri...”

Gomelt: ”Nu-mi dă speranţe”

Salomao: ”La el trebuie să pleci de la ideea că-l poţi folosi şi la analizele veterniare, de salmonella din restaurantele româneşti”

Subotic: ”N-a prins nici războiul, n-are treabă cu fotbalul. E bun dacă-l lovesc mingile în cap!”

Dan Nistor: ”Jucător bun dar a ieşit foarte mult în relief pentru ca restul nu confirmau ”

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii