Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Primul nume pe lista lui Dinamo. Întâlnirea decisivă cu Negoiţă are loc azi

[starttext]




negoita




Dinamo a oficializat, azi, despărţirea de Florin Bratu, demis după ce alb-roşiii au suferit a treia înfrângere la rând şi a patra în ultimele cinci etape din Liga 1.




Cu toate acestea, conducerea formaţiei din Ştefan cel Mare începuse deja să caute un nou antrenor, iar unul dintre numele pe lista "câinilor" a fost Edi Iordănescu. După ce fostul tehnician de la CFR Cluj a refuzat, şefii alb-roşiilor au decis să discute cu Claudiu Niculescu.


Astfel, fostul atacant dinamovist urmează să se întâlnească azi cu Ionuţ Negoiţă, pentru a negocia preluarea postului rămas liber după plecarea lui Bratu.

Fără angajament după despărţirea de FC Voluntari, "Clau-gol" a câştigat Cupa şi Supercupa României cu ilfovenii, iar în trecut s-a mai speculat despre o posibilă venire la Dinamo, dar de fiecare dată, vârful de la ultimul titlu câştigat de "câini", în 2007, a fost sărit şi s-au preferat alte varinte.

Până atunci, echipa va fi pregătită pentru meciul din Cupa României, cu Dacia Unirea Brăila, de secunzii Iulian Mihăescu și Silviu Ion, ajutaţi de Cătălin Grigore (antrenor portari) și Liviu Rusu (preparator fizic).

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii