Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nu-l vor pe Alexa! Peluza Cătălin Hâldan se opune venirii actualului antrenor de la Dunărea

[starttext]





Nu-l vor pe Alexa! Peluza Cătălin Hâldan se opune venirii actualului antrenor de la Dunărea




Tehnicianul Dunării este unul dintre numele vehiculate pentru preluarea funcţiei de antrenor principal de la Dinamo. Alexa a primit însă deja un vot negativ de la fanii din Peluza Cătălin Hâldan.



Din ce în ce mai multe zvonuri contureaza ideea numirii lui Dan Alexa la Dinamo. Actualul antrenor de la Dunărea este una dintre variantele pe care le are formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare pentru înlocuirea lui Florin Bratu.

Fanii din Peluza Cătălin Hâldan au reacţionat însă deja negativ pe Facebook, la adresa fostului antrenor de la Rapid. ”Suntem împotriva numitului Dan Alexa!” au scris aceştia pe reţeaua de socializare.


Alexa a jucat la Dinamo între 2002 şi 2004, dar şi în 2006. Ulterior, în 2011-2012 a ajuns la Rapid, formaţie pe care a şi antrenat-o în sezonul 2015-2016, reuşind să bifeze una dintre cele trei promovări ale sale din Liga 2 în Liga 1. Reacţia fanilor este una negativă şi datorită apropierii lui Dan Alexa de agentul Anamaria Prodan.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii