Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dan Nistor: ''Ne pare nespus de rău că vin atât de puțini suporteri la meci''

[starttext]




FOTO: Raed Krishan



Dinamo a remizat alb pe teren propriu cu Sepsi OSK. Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, așteaptă suporterii înapoi pe stadion.





"Ne doream foarte mult să câștigăm. Meritam victoria, am avut foarte multe ocazii. Ne bucurăm totuși că nu am primit gol. Dacă vom juca la fel se vor schimba multe. Ne pare nespus de rău că vin atât de puțini suporteri la meci. Celor care mă contestă le urez doar sănătate.

Mi-am prelungit contractul, sunt bucuros și vreau să ajut clubul să ajungă acolo sus, unde îi este locul. Lăsați-l puțin și veți vedea ce va aduce Claudiu Niculescu la echipă. Sperăm că vom trece peste aceste lucruri și vom începe să câștigăm meciuri", a declarat Nistor după egalul cu Sepsi. 


FOTO: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii