Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Niculescu: "L-am sunat de dimineață și vrea să vină"

[starttext]




claudiu



Claudiu Niculescu a debutat cum nu se putea mai bine ca antrenor la Dinamo și, după ce i-a calificat pe "câini" în optimile de finală ale Cupei României, este pe cale să rezolve și primul transfer din mandatul său pe banca alb-roșiilor.



"Clau-gol" insistă pentru aducerea lui Gicu Grozav și chiar în ziua meciului cu Brăila a discutat cu jucătorul căruia i-a marcat debutul carierei, pe când îl antrena la Universitatea Cluj. Niculescu este optimist în privința mutării și speră să rezolve situația în zilele următoare.


Am vorbit cu Grozav azi. L-am sunat în această dimineață, și-a exprimat dorința de a veni alături de noi. Cred că au mai rămas de pus la punct doar mici detalii în zilele următoare", a spus Claudiu Niculescu, după meciul Dacia Unirea Brăila - Dinamo 1-3.

"Impresiile sunt bune, mă bucur că am debutat cu o victorie. Am lăsat mulți jucători acasă, unii cu probleme medicale. Era un meci important pentru moral și mă bucur că am câștigat. La pauză m-am supărat, le explicasem de ieri să nu se relaxeze și să trateze serios adversarul. După ce am marcat două goluri repede, le-am permis celor de la Brăila să vină peste noi. E o victorie, dar nu trebuie să facem o sărbătoare din asta pentru că greul de acum începe", a mai precizat noul antrenor de la Dinamo.

Întrebat și despre posibilitatea ca Ionel Dănciulescu să revină la clubul de la care a demisionat în urmă cu 4 zile, fostul său coleg din atacul lui Dinamo a răspuns: "Nu știu dacă se reface cuplul N&D, Danciu vă poate răspunde la această întrebare. Jucătorii sunt atașați de el, e de câțiva ani la această echipă. Eu am stat și azi de vorbă cu Danciu, vom vedea ce va fi".

Claudiu Niculescu a vorbit și despre parcursul lui Dinamo în perioada următoare și speră să ca fanii să fie alături de echipă, începând cu meciul de vineri, cu Sepsi (ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro).

"Am încercat să fac un mix între jucătorii foarte tineri și cei cu experiență. Asta pentru că peste 3 zile urmează un meci foarte important pentru noi. Îi așteptăm pe fani vineri seară la stadion. Cu ei în spate, va fi un pic mai ușor", a spus Niculescu.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii