Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dumitru Dragomir : ''La Dinamo te duci dacă nu ai ce mânca''

[starttext]





Imagini pentru Dumitru Dragomir gsp




Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre situația de la Dinamo.




Dragomir susține că șefii echipei au greșit când l-au demis pe Florin Bratu și nu l-au vândut pe Dan Nistor la FCSB.

"Dacă eram conducător la Dinamo, nu renunțat la Bratu. Nu-l schimbam. Îl dădeam afară pe Nistor imediat, îl vindeam. Dar nu renunțam la Bratu. O să vedeți că și cu Claudiu Niculescu se va certa. Primul va fi care se va certa cu el. Nu este un fotbalist rău, are personalitate. Dar dacă făcea așa la Mircea Lucescu sau la Răzvan, nu avea ce să mai caute la echipă.

Cred că Nistor n-ar fi suflat la Steaua, chiar dacă e arțăgos și are personalitate. Mie mi-au plăcut jucătorii cu personalitate, dar în slujba echipei", a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

"LA DINAMO TE DUCI DACĂ NU AI CE MÂNCA"
Dragomir a vorbit și despre numirea lui Niculescu la Dinamo și a spus că echipa nu prinde un loc de play-off.

"Dinamo nu prinde play-off-ul. Se bate cu FC Volutnari la retrogradare.
La Dinamo te duci dacă nu ai ce mânca. Claudiu Niculescu de unde avea să-și mai plătească pensia alimentară? Pițurcă nu ar fi venit, nu e tolomac", a adăugat Dragomir.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii