Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






S-a încheiat ședința de urgență de la RIN! Decizia luată în cazul lui Florin Bratu

[starttext]










Ionuț Negoiță i-a dat ultimatum lui Florin Bratu: antrenorul a fost anunțat astăzi că va fi demis în cazul în care nu câștigă etapa viitoare, la Iași.



Azi, la RIN Grand Hotel, șefii lui Dinamo l-au băgat în ședință pe antrenorul echipei, căruia i-au transmis că rezultatul din etapa următoare îi poate fi fatal. Dinamo va juca în deplasare, cu Poli Iași.

În cazul în care nu va bate echipa lui Stoican, Florin Bratu va fi demis automat, șefii având și câteva variante de înlocuire.

Cea mai vehiculată în acest moment este Claudiu Niculescu, liber de contract după despărțirea de FC Voluntari, formație alături de care a câștigat Cupa și Supercupa României.

Florin Bratu a adunat 28 de meciuri pe banca lui Dinamo. A câștigat 16 dintre ele. A obținut alte 3 remize, iar 9 jocuri au fost pierdute, 4 dintre ele în acest campionat. 

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii