Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Verdict categoric al unui mare dinamovist: "Vă grăbiți! Lăsați-l pe Bratu până la iarnă!"

[starttext]





Pârcălab a jucat la Dinamo în perioada 1961-1970 // FOTO: Cristi Preda



Gloria dinamovistă Ion Pârcălab (76 de ani) cere clemență pentru actualul tehnician, în ciuda rezultatelor slabe ale echipei.






Ion Pârcălab, 76 de ani, este dezamăgit de rezultatele înregistrate de Dinamo, dar consideră că vina nu îi aparține exclusiv lui Florin Bratu. Fostul mare mijlocaș de bandă al "câinilor" din anii '60-'70 consideră că lotul e unul extrem de slab, de aici și lipsa rezultatelor.

- Domnule Pârcălab, cum vi se pare situația de la Dinamo?
- Dacă băieții nu bat la Iași, se duc rău de tot în jos și nu e bine.

- Gazeta a scris că un posibil eșec în Copou poate însemna demiterea lui Bratu.
- Mi se pare nepotrivit să facă așa ceva. Au numit un antrenor tânăr, cu inițiative destul de bune și acum vor să-l dea afară după câteva etape. Văd că și suporterii fac gălăgie, deși până acum îl lăudau. Părerea mea este că se pripesc cu toții.

- Ce e de făcut?
- Să fim serioși, n-ai pe cine să aduci în locul lui Bratu! La ce condiții minime de lucru oferă Dinamo, nu vine nimeni. Poate doar un antrenor care stă de 3-4 ani pe margine și nu are ce face acasă. Ar trebui lăsat Bratu până în iarnă și atunci să se tragă linie.

"PE CINE SĂ BAGE?"
- Bratu e criticat în primul rând pentru cea mai slabă defensivă din Liga 1.
- Nu are pe cine să bage în defensivă. Să fim serioși! Nu au fost aduși ce jucători trebuia. Doar mijlocul e cât de cât decent. Deși situația e grea, parcă ar fi un plus totuși cu Bratu.

- Care ar fi acela?
- Echipa e mai determinată totuși în joc, există un plus față de sezonul trecut. Trebuie gândit și faptul că jucătorii sunt foarte slabi, transferurile au fost slabe, iar Bratu face ce poate cu ce are și zic eu că, per total, face lucruri bunicele.

"Conducerea a greșit transferurile, apărarea e vraiște, iar Bratu face și el ce poate. Ce să mai zic? Nu e ușor să accepți că te bate Astra la București, cu un antrenor pus de câteva zile" Ion Pârcălab

73 de goluri
 în 194 de meciuri a marcat Pârcălab pentru Dinamo

4 titluri
de campion a câștigat Pârcălab cu trupa din Ștefan cel Mare

FOTO: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii