Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nistor: ”Poate ar trebui să muncesc şi eu mai mult şi să vorbesc mai puţin!”

[starttext]




Nistor: ”Poate ar trebui să muncesc şi eu mai mult şi să vorbesc mai puţin!” Ce spune despre oferta de la FCSB





Dan Nistor spune că regretă agitaţia pe care a produs-o în ultima perioadă, atât în momentul în care şi-a criticat colegii, cât şi atunci când a lăsat loc de interpretări după oferta primită de la FCSB.


Dinamo trece printr-o perioadă în care forma sportivă este sub aşteptări, situaţie în care Dan Nistor şi-a criticat colegii în mai multe rânduri. Acum, căpitanul lui Dinamo spune că ar fi trebuit să evite astfel de ieşiri. Nistor a vorbit şi despre o altă situaţie în care a creeat valuri, atunci când a primit oferta de la FCSB:

"Probabil ar trebui să muncesc şi eu mai mult, să vorbesc mai puţin. A fost în aceste săptămâni şi această problemă, mai mult din punctul presei de vedere, că plec la Steaua, că nu mi s-a mărit salariul sau ceva de genul. Din punctul meu de vedere mai am doi ani de contract şi atât. Nu sunt mai multe de spus. Sunt cu gândul doar la Dinamo, normal.


Trebuie să fim mai concentraţi. La antrenament dăm totul şi se pare că la meci nu intrăm la fel de concentraţi. Cu siguranţă vor veni şi rezultatele dacă vom fi mai concentraţi. Nu trebuie să se supere colegii pe mine. Şi ei strigă la mine, şi eu la ei. E normal, suntem o echipă. Eu cred că am avut şi un mare ghinion”, a declarat Dan Nistor.

Mijlocaşul lui Dinamo a fost în această săptămână la mormântul lui Cătălin Hîldan şi spune că a fost un moment special pentru el:

”M-am bucurat că am fost acolo şi îmi pare rău că nu l-am cunoscut personal pe Cătălin Hîldan. M-am întâlnit cu familia lui şi a fost ceva extraordinar. Cu siguranţă voi mai merge la mormântul lui şi îi voi mai vizita familia”, a mai spus Nistor.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii