Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prima lovitură încercată de Claudiu Niculescu pe piața transferurilor

[starttext]






clau




Claudiu Niculescu (42 de ani) a fost prezentat azi oficial la Dinamo, după ce a semnat ieri un contract până în vara lui 2020.




Prima mutare pe care noul antrenor al "câinilor" vrea să o facă pe piața transferurilor este achiziționarea lui Gicu Grozav (27 de ani). Fotbalistul este liber de contract, după ce și-a reziliat în vară înțelegerea cu Bursaspor.


"Cred că, cu mine antrenor la U Cluj, a explodat ca jucător. Luați statisticile de atunci. E un jucător de naținală, poate juca și titular oricând. Normal că mi l-aș dori. Poate e în urmă cu pregătirea, nu știu ce să zic.", a declarat Claudiu Niculescu.

Gicu Grozav a mai fost antrenat de Claudiu Niculescu la "U" Cluj. Atacantul a mai evoluat la Dinamo o jumătate de sezon, în 2015, când a fost împrumutat de la Terek Grozny.

Și FCSB l-a dorit pe Gicu Grozav în această vară. Fotbalistul a preferat să aștepte, în speranța că vor apărea și variante din străinătate, dar în acest moment este tot fără contract, iar situația l-a afectat deja: a ratat convocarea la naționala României pentru primele meciuri în Liga Națiunilor.

Traseul lui Gicu Grozav:

ianuarie 2010 Standard Liege plăteşte 350.000 de euro celor de la Unirea Alba Iulia
1 august 2011 împrumut la U Cluj
iunie 2012, întors la Standard
iulie 2012 dat la Petrolul Ploieşti
august 2013, ploieştenii l-au vândut cu 2,2 mil de euro la Terek Groznîi
februarie 2015, cecenii l-au dat împrumut la Dinamo
iulie 2017 Akhmat Groznîi (fosta Terek Groznîi) îl cedează la Karabukspor
ianuarie 2018 se transferă la Bursaspor
din iulie 2018 este liber de contract
Cotă pe transfermarkt.de - 1 milion de euro
Ce mai bună cotă pe transfermarkt.de - 2,5 milioane de euro, atinsă în august 2013

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii