Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






Mureșan aruncă BOMBA: "L-aș vrea la CFR!"

[starttext]









Dan Nistor, omul care a ținut capul de afiș în fotbalul ultimelor săptămâni, este regretat de Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj.




Dan Nistor a fost cedat sezonul trecut de Dinamo la CFR Cluj. Actualul căpitan al câinilor a evoluat 17 partide, înainte de a se întoarce în Ștefan cel Mare.

"Dan Nistor e foarte bun. Am regretat că l-am lăsat să plece. În discuţiile avute în board-ul clubului am zis că e o greşeală ca el să plece, dar am fost minoritar. Şi azi îmi pare rău că a plecat. Are personalitate şi jucătorii de acest gen mai pot să-ţi spună câte ceva, să-ţi răspundă.

Clubul a luat decizia! Dan Petrescu a zis ca el să plece. Nistor nu face atmosferă proastă în vestiar. E conştient că e un jucător bun. Eu oricând l-aş lua pe Nistor la CFR. E foarte bun, are viteză, pasă, e harnic, are tot ce-i trebuie", a dezvăluit Iuliu Mureşan pentru ProSport.

Nistor a fost implicat în scandalul care s-a dovedit a fi fatal pentru Florin Bratu. Fostul antrenor al lui Dinamo l-a acuzat că ar fi insistat pentru un transfer la FCSB. 

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii