Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Deși situația la echipa lor este una tensionată, Florin Bratu, Ionel Dănciulescu lucrează part-time pe post de experți la televiziunile de sport din România


[starttext]








Deși situația la echipa lor este una tensionată, Florin Bratu, Ionel Dănciulescu lucrează part-time pe post de experți la televiziunile de sport din România.




Deși Dinamo este în derivă, fiind pe locul 10 în Liga 1, antrenorul Florin Bratu, 38 de ani, și directorul general Ionel Dănciulescu, 40 de ani, adică oamenii care ar trebui să redreseze situația ”câinilor”, sunt colaboratori TV Digi Sport, având mai multe apariții săptămânale în studiouri.

Spre deosebire de campionatul României, experții la televiziunile din țările europene cu cele mai puternici ligi sunt oameni de fotbal care nu au contracte active la vreo echipă. Nu există un antrenor sau conducător de club important care să colaboreze cu televiziunile și să analizeze meciurile din campionatul în care activează.

DOUĂ EXCEPȚII
Francezul Thierry Henry a lucrat până în această vară ca expert Sky Sports, în timp ce era secund la naționala Belgiei. Totuși, spre deosebire de Dică și Bratu, Henry nu avea o funcție atât de importantă și avea mult mai puține meciuri pe an. În plus, acesta a renunțat în vară contractul cu Sky, pentru a se dedica mai intens carierei de antrenor.

În prezent, singurul din campionatele tari care este conducător de club și analist al meciurilor este Paolo Maldini, numit recent ca director de dezvoltare la AC Milan. Fostul fundaș este analist al meciurilor din Italia, având un contract cu platforma Dazn, semnat cu o lună înainte de revenirea la echipa milaneză.

În rest, posturile TV preferă foști fotbaliști, iar cei mai mulți activează în Anglia, precum Gary Neville, Jamie Carragher, Rio Ferdinand, Alan Shearer sau Craig Bellamy.
JOSE MOURINHO, COLABORATOR ÎN VACANȚĂ Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, a lucrat pe post de expert pentru o televiziune din Rusia, pe perioada Campionatului Mondial. Acesta a colaborat cu rușii când era în vacanță la echipa de club.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii