Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Dănciulescu, 41 de ani, a semnat rezilierea contractului cu Dinamo

[starttext]










Ionel Dănciulescu, 41 de ani, a semnat în urmă cu puține momente rezilierea contractului cu Dinamo.




Danciu-gol a fost la hotelul Rin și a semnat demisia din funcția de director general al clubului Dinamo. Atât noul antrenorul, Claudiu Niculescu, cât și președintele Alexandru David au încercat să-l facă să renunțe la decizia anunțată sâmbătă seară, dar nu au avut succes.

Contactat de GSP.ro, Dănciulescu a oferit un mesaj emoționant de "rămas bun".

"Îmi găsesc cu greu cuvintele, o parte din mine s-a rupt în acest moment. Nu credeam vreodată că am să plec din casa mea, Dinamo, dar acum s-a întâmplat și acest lucru și, cine știe, sper că voi întoarce cândva acasă.

Le mulțumesc clubului și colaboratorilor pentru susținere. Le mulțumesc și suporterilor pentru atașamentul fantastic pe care mi l-au arătat mereu. Ionuț Negoiță și Alexandru David merită și ei mulțumiri pentru că mi-au acordat posibilitatea să lucrez la Dinamo, a doua mea casă.

Acum echipa și Claudiu Niculescu au nevoie de susținere necondiționată. Aș vrea ca suporterii să se focalizeze pe susținerea echipei. Asta e tot ce contează. Succes prietene!"

Dănciulescu a fost numit în această funcție în martie, după plecarea lui Adrian Mutu. Anterior ocupase funcția de director sportiv. Pentru a-l înlocui pe Dănciulescu, Dinamo are o listă de patru candidați: Marius Niculae, Marius Stan, Cornel Șfaițer și Bogdan Bălănescu (Detalii aici).
214 goluri
în 515 meciuri a marcat Dănciulescu în Liga 1

"Danciu a plecat pentru că așa și-a dorit! Nu a fost dat afară. Decizia lui a fost fermă. Am vorbit ore întregi cu el pentru a-l face să revină asupra deciziei. A spus că are nevoie de o pauză. Ușa e închisă de el, pentru că a plecat. Dar nu e încuiată. Puteam să o încuiem noi, cei care am rămas, dar nu am făcut-o"
Alexandru David, președinte Dinamo

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii