Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Transferul lui Grozav la Dinamo a intrat în impas! Oficialii "câinilor" dau motivul

[starttext]





FOTO: Raed Krishan




Dinamo încearcă să-l aducă pe atacantul Gicu Grozav, 27 de ani, liber de contract, dar discuțiile sunt blocate din cauza pretențiilor exagerate pe care le are fotbalistul.




Alexandru David, președintele "câinilor", a oferit în această dimineață ultimele informații despre stadiul în care sunt tratativele. Iar veștile nu sunt îmbucurătoare pentru fanii dinamoviști.

"Am avut discuții cu Gicu Grozav, dar acum ele sunt blocate. Sunt sincer , pretențiile lui depășesc în momentul de față ceea ce poate oferi Dinamo.

În mod sigur, Grozav nu va veni la Dinamo cu un salariu peste media echipei. Cere un salariu net superior celui pe care îl avea Torje când a fost la echipă", a declarat Alexandru David, la Pro X.

Conform surselor GSP.RO, fotbalistul vrea 50.000 de euro la semnătură, plus 15.000 de euro salariu. Ceea ce înseamnă mult peste ce poate oferi acum Dinamo, acolo unde plafonul salarial este de 10.000 de euro pe lună, remunerații în dreptul lui Nistor, Salomao, Gomelt și Penedo.

FOTO: Raed Krishan
 sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii